Om Tapdrup / Tapdrup Udeliv / Tennisklubben

Tennisklubben

Der er forskellige tennis aktiviteter:

Familietennis
Her kan man foruden at lære de mest basale tennisslag også finde sig en makker, hvis man skulle få lyst til en single eller en double.

Udfordringsturnering
Her kan spillerne udfordre hinanden på kryds og tværs og den der har vundet turneringen når den årlige generalforsamling afholdes får overrakt en præmie. Det er lidt specielle regner der spilles efter, så derfor er det ikke helt forudsigeligt hvem der vinder.

Lørdag- søndagsdoubler
Doublerne spilles i øjeblikket, hver lørdag og søndag. Der findes en plan over, hvordan kampene afvikles. Hvis man ønsker at være med, kan en fra bestyrelsen kontaktes.

Ungdomstræning
Starter onsdage i maj 2016.
 
 
Her har vi første- og andenplads i udfordringsturneringen 2017/18; Jan Andersen, som løb med førstepladsen og Frank Rasmussen, som vandt en flaske rødvin for andenpladsen.

 
Her har vi første- og andenplads i udfordringsturneringen 2015/16; Ole Nielsen, som løb med førstepladsen og Lene Lyngby Andersen, som vandt en flaske rødvin for andenpladsen.
 
 
Her er den flotte vandrepokal som Charlotte Isager Henriksen (indehaver af Dansk Smykkedesign i Gravene) har doneret til klubben.
 
På pladen står der:
Tapdrup Tennisklub
Anno 2015
Skænket af Charlotte Isager
 
f
Tapdrup Borgerforening  | borgerforeningen@tapdrupby.dk